kriszti_rolam1Kriszti vagyok. Vagy Krisz, Kriszta, Kriz, Kiki, kinek mi. Mindenkinek az, akinek látni akar. Rendes nevem Gulyás Krisztina, de Krisztinának csak anyu hívott és két nagyon közeli barátom. Na meg akik nem ismernek. Közgazdászként diplomáztam, de csak mert abból még bármi lehettem. Voltam már sokminden. Webmarketinges, vállalkozó, hostess, modell, projekt manager, sales-esként árultam mosóport, pálinkát, és MLM üzletet is építettem. Inspiráltak és inspiráltam. Alapítottam vidékfejlesztési egyesületet a barátaimmal és szociális szövetkezetet kézművesekkel. Ötletgazda, tanítvány, vezető, forrás, stratéga.

Ruha, cipő és stílusbolond. Utazó, hobbifotós, -régész, -filozófus. Jóga fan, bringás és lovas. Bohó kislány és megfontolt nő. Naiv tündér és intuitív boszorkány. Kimért csinos üzletasszony és lázadó mezítlábas hippi. Hívő és hitetlen. Vegetáriánus steakimádó. Spirituális racionalista. Klasszikusan stílusos és praktikusan modern egyszerre. Önkifejezés. Hangulat. Feladat.

Figyelek, kitalálok, megvalósítok, kritizálok, koordinálok, alkotok, véleményezek, segítek, adok, motiválok. Mikor mit kell. Kinek mire van szüksége. Belőlem. Tőlem.

A látásmódom napról napra változik, hiszen minden érdekel, amivel nem akarnak direktben megetetni. Különösen az érdekel, amiről le akarnak beszélni. Csak a döglött hal úszik az árral. Az életem állandója a változás és a törekvés a fejlődésre.

Eddig pedig arra jutottam, BÁRMIT csinálunk, ha abba beletesszük a lelkünk csíráját és mindazt tiszta szándékkal, őszinte jósággal és szeretettel tesszük, akkor azt az univerzum előbb utóbb bizonyos formában meghálálja. Persze a tiszta látás ehhez nélkülözhetetlen. És ugye, még ez sem biztos. De mi az?

Szeretettel,
Gulyás Kriszti

Comments: 2

  1. Tavolrol is jo latni amiket csinalsz Kriszti, es tenyleg sokminden inspiralo. Egyre jobb lesz ez :)

    • Viselem says:

      Köszi Dávid! Ami másokat inspirál az engem is. Ami engem inspirál úgy tűnik másokat is. Így ér körbe 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.